Thuis » Tweelingzielen » Wat is precies een tweelingziel?

Wat is precies een tweelingziel?

Dit is niet echt een vraag die je gemakkelijk kan beantwoorden.Wij nemen aan dat wij met groepen zielen naar de aarde komen om hier te leren. Veel zielen hebben dezelfde ervaringsgebieden doortrokken. Als wij zo’n ziel ontmoeten geeft dit een diepe herinnering. Zo’n aantrekking is er ook in de tegenstelling als je verliefd op iemand wordt en hier je leven mee zou willen delen. Als je zo’n energie tegenkomt hoeft dit niet te resulteren in alles samen willen doen. Dit omdat het spanningveld ontbreekt en onze aantrekking hier op aarde juist in de tegendelen verscholen ligt. Ontmoeten van een tweelingziel geeft een diepe herkenning, rust, vrede en haar Liefde.Daarvoor zijn we juist op aarde om door onze eigen weerstand heen te breken in het spiegelen op elkaar

TWEELINGZIELEN

 
Een ziel is in eerste instantie één geheel maar wordt na verloop van tijd in tweeën gedeeld waarbij elk deel de kiem van het andere deel in zich houdt. Op dat moment is er dus een tweelingziel ontstaan. Wanneer tweelingzielen herenigen is de optel som daar van niet twee maar twee+: man + vrouw + verbinding van beiden. Tweelingzielen hebben aanvullende eigenschappen ten opzichte van elkaar. Voordat tweelingzielen elkaar kunnen aanvullen en compleet kunnen maken, gaan ze door diverse niveaus en bewandelen ze een aantal wegen, ondanks dat ze in basis gelijk aan elkaar zijn. Het kan daarom zijn dat de uiterlijke gedragskenmerken verschillen. Soms verschillen de karakters ook van elkaar, maar vullen ze elkaar in dat opzicht perfect aan.

Pas als een persoon een sterke persoonlijkheid heeft, kan het de ander compleet maken. Het is heel goed mogelijk dat alle aanvullende eigenschappen nog niet voltooid zijn. Om elkaar aan te kunnen vullen moet men wel bereid zijn deze eigenschappen verder te ontwikkelen. De persoon moet alleen "de berg beklommen hebben", de eenzaamheid kennen. Het schijnt dat de mens innerlijk altijd wel op zoek is naar diens tweelingziel.
Omdat juist géén andere als die ene jou perfect aanvult, kun je het gevoel krijgen dat anderen níet goed aanvoelen en je iets mist. Het kan dan een komen en gaan zijn van "verkeerde" partners op ieders levenspad.

Als tweelingzielen elkaar tegenkomen is het heel goed mogelijk dat zij dan ook daadwerkelijk samen verder gaan. Het is echter niet per definitie zo dat je perse je tweelingziel als levenspartner moet hebben.
Het hoeft niet altijd tot innige relatie te leiden, er zijn ook gevallen bekend waarbij één van de twee een platonische vriend des huizes bleef, terwijl de andere keurig getrouwd of de relatie waar hij/zij in zat trouw bleef.

Vele relaties zijn heel gelukkig zonder elkaars tweelingziel te zijn. Op het moment dat dan de tweelingzielen elkaar ontmoeten, ontstaat er een voor buiten staanders een onbegrijpelijke hechte en diepe vriendschap, waarin ze elkaar toch perfect aan kunnen vullen. De liefde tussen tweelingzielen overstijgt de "normale" liefdesgevoelens, juist omdat ze hierin ook één zijn gaat het ver voorbij de "normale romantiek".


TWEELINGZIELEN EN HUN DOEL

Tweelingzielen ontmoeten elkaar wanneer ze er rijp voor zijn, niet wanneer ze daar behoefte aan hebben. Het gebeurd onverwacht, ze lijken uit het "niets" te komen, onder de meest "toevallige" omstandigheden. Meestal herkennen zij elkaar direct.

Ondanks dat we in stoffelijke vorm man of vrouw zijn, hebben we contrasekse eigenschappen. Ook incarneren we in beide seksen om te weten hoe het is om man of vrouw zijn. Er moet uiteindelijk een balans komen in ons zelf, in de vrouwelijke en mannelijke eigenschappen. Dan begrijpen we ook beiden seksen.

Niet iedereen zal in dit leven de tweelingziel vinden. Geschiedenis leert ons dat het niet zo hoeft te zijn. Zolang beiden niet tot op een bepaalde niveau gegroeid zijn, kan de herkenning uitblijven. Ze zouden elkaar dan in een volgend leven wel kunnen vinden.


 


Af en toe zullen tweelingzielen, wanneer invloeden van buitenaf op de loer liggen, hun spirituele spierkracht samen moeten bundelen en hun gelijkwaardigheid bevestigen en elkaar daardoor te versterken, om deze invloeden te transformeren.
Tweelingzielen kenmerken zich ook door dezelfde interesses, levenswijze etc., maar kunnen tevens erg verschillen.

Juist in deze tijd waarin veel oude zielen naar aarde (terug) keren, komen steeds meer zielen hun tweelingziel tegen, aan alle kanten is de mensheid op een hoger bewustzijnsniveau aan het geraken.

Het is niet ondenkbaar dat je je tweelingziel binnen je eigen familie zult vinden. Dit zal niet tot incestueuze relaties leiden,
omdat de tweelingzielen elkaar herkent als broer en zus. Zielsverwanten kunnen ook af en toe in familieband voorkomen.

De verschillen tussen tweelingzielen en hun zielsverwanten zijn niet groot, een zielsverwant kan al snel voor tweelingziel aangezien worden, alleen door groei zal men diens tweelingziel uiteindelijk als zodanig herkennen.

Personen die bewust naar hun tweelingziel zoeken zullen deze nooit tegen kunnen komen, omdat ze dan nog niet voldoende gegroeid zijn.

Maak een Gratis Website met JouwWeb